Espais naturals protegits


Entre el 20 de juny i el 4 de juliol tindran lloc una sèrie d'actes al voltant d'espais naturals

Espais naturals protegits

Dimarts, 25 de juny. Conferència “La Valltorta (Patrimoni de la Humanitat)”. Associació Amics de la Valltorta-Gasulla. Sala d'usos múltiples del Claustre de la Biblioteca Central Convent de Sant Roc. 19.30 hores. Entrada lliure.

Dijous, 27 de juny. Conferència “La xarxa de Parcs Naturals del País Valencià”. José Antonio Hernández. Tècnic de coordinació dels Parcs Naturals del País Valencià. Generalitat Valenciana. Sala de conferències de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós. 19.30 hores. Entrada lliure.

Diumenge, 30 de juny. Excursió “El futur Paratge Natural Municipal de les Marjals de la Safor”. Visita al Centre d'Interpretació Aula Natura Marjal de Gandia des de les Dunes de l'Ahuir al Ullals de la Perla i de l'Estany. Rafael Garcia. Cap de Parcs i Jardins Departament Medi Ambient. Ajuntament de Gandia. Xavier Ródenas. Enginyer de Forests. CEIC Alfons el Vell. Eixida: 9h00. Punt de trobada: Última rotona de la façana marítima de la Platja de Gandia. Amb vehicles particulars. Assistència lliure i gratuïta.

Des del 20/06/2013 al 04/07/2013. Exposició  “25 anys d’estudis i publicacions mediambientals a la Safor”
, editada pel CEIC-Alfons el Vell. L’exposició presenta, de manera didàctica, un recorregut pel paisatge, la flora i la fauna de la comarca de la Safor. Es fa un recull de les publicacions mediambientals editades pel CEIC – Alfons el Vell al llarg dels 25 anys d’existència de la institució. Sala de conferències de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós. Entrada lliure.