Jose Manuel Orengo, declina l'invitacio a acodir a la manifestacio en defensa de la nostra llengua i personalitat valenciana.


L'alcalde de Gandia en Jose Manuel Orengo, declina l'invitacio a acodir a la manifestacio organisá per Coalicio Valenciana en defensa de la nostra llengua i personalitat valenciana.
 

Jose Manuel Orengo, declina l'invitacio a acodir a la manifestacio en defensa de la nostra llengua i personalitat valenciana.

L’alcalde de Gandia en Jose Manuel Orengo, va comunicar ahir a migdia, cosa que no va fer en el moment de l’invitacio, la seua decisio de no acompanyar al valencianisme en la manifestacio que hui es fara en Gandia en defensa de la nostra llengua i identitat valenciana.

 

Este fet demostra la demagogia de l’Alcalde de Gandia que deixa la seua tolerancia i pluralitat en una simple singularitat cap a tot lo catalá i rebuig de lo valenciá, com s’ha pogut vore el pasat 9 d’octubre a on un any més s’ha negat a traure la nostra Senyera i fer que sone l’himne de Valencia en esta data tan important per al poble valenciá, i el seu desig, arreplegat pels mijos de comunicacio, d’encapçalar el correllengua del proxim any, enorgullint-se de haver-ho fet ya en atres ocasions.

 

Llamentem profundament esta inclinacio per lo catalá del sr. Orengo en contra del pensament majoritari dels ciutadans de Gandia que hui eixiran al carrer a defendre la nostra llengua, la nostra cultura i la nostra identit valenciana.

 

Aprofitem per a rebujar profundament les declaracions del sr. Orengo al diari Las Provincias indicant-mos que “eviten las actitudes violentas” durant la manifestacio, indicant-li que hem convocat, com sempre, una manifestacio pacifica, que les actituts violentes sempre han vingut de extremistes catalanistes contra mosatros i instem al sr. Alcalde de Gandia a que pose els mijos necessaris per tal de evitar estes provocacions violentes, i li recordem, com reconeixia el diari Levante al sendema dels fets, que la pedra que ferí a la regidora del bloc de l’alqueria no va eixir de les files valencianistes i que seria molt important que s’aclarira l’assunt d’una volta, com va indicar el delegat del govern que faria.

 

Gandia a 17 d’octubre de 2008

 

 

 

Coalicio Valenciana