SOBRE VORERES I APARCAMENTS.


Davant la problemàtica actual, on cada dia hi ha més vehicles i no sabem on deixar-los, i la gent demana més comoditat per a circular a peu pel poble, des d’Esquerra Republicana d’Oliva pensem que s’haurien de compaginar aquestes dues peticions ciutadanes.
 

SOBRE VORERES I APARCAMENTS.

Per un costat voreres amples i còmodes per a què els vianants puguen caminar a gust, per on puguen anar amb la bossa o amb el carro de la compra, on puguen passar també, sense problemes, els minusvàlids, tant per les voreres mateixes com per les baixades en forma de rampa per poder travessar els carrers.

 

Tot açò és molt bonic, però també el mobiliari urbà ( papereres, fanals, bancs, ..) no ha d’entorpir els pas dels vianants, tampoc les motos o bicicletes aparcades damunt les voreres, des d’Esquerra demanem que es complisca la normativa municipal i cadascú aparque o deixe el vehicle on toque. Vigilar-ho i fer-ho complir es tasca de l’Ajuntament.

 

Per l’altre Oliva, el nostre poble, està col·lapsat pel trànsit, tots i totes tenim automòbil, però d’ací no res l’haurem de plegar i posar-nos-el a la butxaca. Només cal pensar una cosa senzilla: els carres més o menys són els mateixos, les voreres estem fent-les més adequades als vianants, per tant lleven llocs d’aparcament, però el parc automobilístic s’ha multiplicat per 2 ó 3.

 

 Cada dia és un castic agarrar el cotxe perquè no sabem on deixar-lo. Per això mateix des d’Esquerra demanem i proposem la construcció immediata d’aparcaments públics gratuïts per a tots els olivans i olivanes, situats en totes les parts del poble, entrada de Gandia, de Dénia o Pego, a la part baixa del poble, a la part alta. Haurem de planificar un poble per al segle XXI.

 

La gent d’Esquerra Republicana volem un poble habitable i còmode per a tots els ciutadans i ciutadanes.

 

 

ERPV-Oliva