Comunicado Ayuntamiento Oliva


La Agrupación de Fibromialgia de La Safor, AFISA, informa que instalará unas mesas educativas informativas sobre esta enfermedad en el Mercadillo de los viernes de Oliva, los días 13 y 20 de abril. Además, el próximo 20 de abril se va a celebrar la 1ª reunión de enfermos de fibromialgia, con el fín de reunir a todas las personas que padecen la enfermedad e informarles del ánimo de constituir una asociación de enfermos de fibromialgia. La reunión se celebrará, como se ha indicado, el 20 de abril a partir de las 5 de la tarde en la Herboristería Naturalment, avenida Loygorri, 2 de Oliva.
 

Comunicado Ayuntamiento Oliva

La promoció turística dels recursos patrimonials, culturals i paisatgístics ha sigut, en els últims anys, una de les principals línies de desenvolupament del municipi, per a la qual cosa s'han mamprés importants projectes materialitzats en el Pla Director de Turisme Cultural i Ambiental, i de Noves Tecnologies Orientades al Turisme.#foto2der#

 

Els resultats d'estes iniciatives turístiques han pogut veure's en l'estand de Ròtova en la Fira: passejos virtuals pels recursos patrimonials, guia d'itineraris, audiovisual sobre la cultura i història local, ... en un estand pel qual han passat més de 15.000 persones durant els tres dies que ha durat la fira.