El TSJ obliga l’Ajuntament de Daimús a indemnitzar uns propietaris perquè no ha fet una reparcel.lació correctament


El consistori obliga a pagar a la resta de propietaris el cost de la sentència
 

El TSJ obliga l’Ajuntament de Daimús a indemnitzar uns propietaris perquè no ha fet una reparcel.lació correctament

Jesús Romero, cap de llista del BLOC-VERDS, ha explicat este matí la tercera sentència desfavorable que rep l’Ajuntament de Daimús per part del Tribunal Superior de Justícia. El TSJ ha obligat el consistori de Daimús a reconéixer uns metres quadrats a un propietari del sector Pedragals Sud, que no se li van assignar en la reparcel.lació.

 

La sorpresa ha estat que l’Ajuntament de Daimús ha enviat una carta a la resta de propietaris perquè paguen la indemnització de la sentència.

 

“L’últim cas són el no reconeixement de 200 metres quadrats. El TSJ li dóna la raó al propietari. La nostra sorpresa ha estat que l’ajuntament decideix que siguen la resta de propietaris qui paguen la indemització. A més, el preu és de 28 euros el metre quadrat, quan en el mercat val més de 120.000 euros el metre quadrat”, ha explicat Jesús Romero.

 

Romero ha dit que “això és una presa de pèl. Qui ha cobrat un suculent preu per fer el projecte és qui ha de pagar esta desfeta i no els propietaris. Ha sigut un procés irregular”.

 

Per la seua banda, el número dos del BLOC-VERDS de Daimús, Jesús Ruiz, ha denunciat una vegada més “els problemes urbanístics, resultat del abusos sobre els propietaris de terrenys en un ajuntament sense planificació urbanística i que s’ha deixat el creixement del poble en mans dels agents urbanitzadors, que han fet el que han volgut”.

 

Esta vesprada, a les 20 h acte, hi ha l’acte de presentació dels candidats a la Casa de la Cultura.