PANORAMA GRÀFIC D’OLIVA, O REVISTA DEL PSOE?


Els últims dies d’esta setmana que ja acaba han estat mogudets. Poc a poc, sense descans, Oliva està més i més empaperada, quasi no queden façanes ni faroles d’on penjar pancartes ni cartells, i això que encara no ha començat la campanya oficial. Quin desficaci!
 

PANORAMA GRÀFIC D’OLIVA, O REVISTA DEL PSOE?

Mentre tant, el PSOE d’Oliva suposadament, ens ha sorprés amb la publicació d’una revista on es repassen els èxits que s’atribueix l’agrupació local d’este partit. El to de la revista és en tot moment propagandístic i comença, com no, amb l’entrevista a l’Alcalde, que queda millor que presentar-lo com a candidat a l’alcaldia. Esta entrevista finalitza amb dos preguntes molt aclaridores: projectes sense concloure, que superen als projectes acabats, i un comentari del suposat/da entrevistador/a que diu “da la impresión de que no ha tenido bastante tiempo”. Continua la revista amb el repàs dels projectes del PSOE: el segon Pla d’Infraestructures Esportives del que en estos moments no hi ha res executat, les obres del Casal Jove que encara no està acabat, informació de dos PAI’s, entre els que es troba el famós Espai d’Oci, que són d’iniciativa privada i encara no estan ni iniciats, informació sobre el pressupost d’enguany que està per executar, apropiació exclusiva del projecte del Passeig, tot oblidant la co-participació de la regidoria de comerç, el parterre o glorieta del final de Loygorri que no està acabada, la Biblioteca de Tamarit que ha sigut un projecte impulsat i acabat per la regidora del BLOC Imma Seguí, un semàfor que s’ha col·locat a final del mandat corporatiu, el CPC que ha sigut heretat en bona part de la corporació anterior, la Fira Ecoeducare que és iniciativa del Claustre i l’AMPA del CP Desamparats i, finalment una zona verda en un cantonet de la platja. Qualsevol que pegue una miradeta a la publicació sap que darrere està el PSOE d’Oliva.

#foto2izq#Tota la revista està redactada en castellà, ni tan sols en bilingüe, per a què? l’ús del valencià, la nostra llengua, no és aconsellable quan es tracta de comunicar coses importants. Això sí, el títol de la revista està en valencià, una fórmula utilitzada habitualment en Canal 9 (títol dels programes en valencià i contingut en castellà), que el PSOE ha criticat tant.

 En fi, la campanya avança i es visualitzen les diferents estratègies. Per la nostra part, des del BLOC, hem acabat la setmana amb la presentació dels nostres compromisos en matèria de cultura i esports, amb la visita a la Junta de Moros i Cristians el darrer dijous, també vam estar sopant el divendres amb els familiars dels malalts mentals (ASAEM), i el dissabte ens acostarem a sopar amb els veïns del Raval i els festers del Crist de Sant Roc. Anem fent.