Carta oberta per a la ciutadania per la gestiò municipal del d l'ajuntament d'Oliva, per a reflexionar


1º.- Des d'Esquerra Republicana d'Oliva, ens preguntem perquè tant d'interés en concedir en el solar de Salort la licència de 4 tristes torres de 12 pisos, quan el normal seria 6 altures. Es que no importa l'impacte medioambiental, ni l'opinió dels veïns que viuen al voltant?
 

Carta oberta per a la ciutadania per la gestiò municipal del d l'ajuntament d'Oliva, per a reflexionar

2º.- També reflexionem sobre el gran interés en desviar els rius dels Frares i l'Alfadali cap a la Gallinera i a més fer un riu artificial cap a la mar, quan des de sempre ha desaigüat a la marjal. Qui es fa responsable de les probables inundacions en la platja i dels possibles danys físics i humans?
 
3º.- Des d'Esquerra Republicana d'Oliva, també ens preguntem perquè tanta resignació en que el gasoducte destrueisca el terme d'Oliva, sense preocupar-se de l'impacte medioambiental i psicològic?
 
 
4º.- I per què el tren no aplega mai a Oliva? Un tren que ens varen llevar en "guant blanc" i que durant 33 anys els dos partits espanyolistes, en totes les eleccions, ens enganyen dient que sempre ve , però que mai arriba i els olivans sempre en submissió patim la resignació.
 
5º.- I per què tanta oposició a la liberalització de l'autopista A7? Quan el que és racional, coherent, eficient... seria no destruir ni depredar més territori.

DESPERTA!

 

#foto2izq#

 

 

 

Victoria Tur Parra

E.R.P.V.