EL DOBLE RASER DEL BLOC.


Diu el bloc que vol una plaja de l'Ahuir verge, un espai natural per a fomentar el turisme. Es veu que de turisme saben molt poquet, per aixo mentres ells han estat en el govern el turisme en Gandia s'ha estancat i es seguix en un model arcaic que mante buida completament, des de setembre hasda maig, la preciosa plaja que tinguem en Gandia. Recorde unes declaracions de Peris en les que dia que la marjal de Gandia era un dels motors del turisme de nostra ciutat, era més be un desig qu'una realitat, nomes tenies que agarrar la bicicleta un dia de bon sol i arrimarte a la mateixa i vore que per alli nomes estaves tu i un atre pasejant el gos, ya que allí no cal arreplegar la merda, tot es naturalea i sobre tot ningu el veu.
 

EL DOBLE RASER DEL BLOC.

Yo crec que n'hia marjal i plaja per a tot. Si be s'ha de tindre en conter el mig ambient i tindre trellat a l'hora de fer proyectes, tambe s'ha de tindre en conter la cantitat d'infrastructures que Gandia i sa plaja necessiten, que el turisme i l'economia local necessita, perque es de veres que n'hi ha una empresa que te moltes terres en la plaja de l'Ahuir pero ¿quants chicotets propietaris n'hi han que abans vivien de l'agricultura i que hui no trauen ni un gallet? Pera no afavorir a un ric, que ya ho es, arruinaran a centenar de pobres. ¡Vaja un progrés!

Pero ara ve lo més trist. Si volien una plaja verge, que es conservara en la flora i fauna autoctona ¿per qué no van triar la plaja de Guardamar? Alli fa anys que mana el bloc i n'hi havia una plaja verge, sense explotacio urbanistica, ... i ara vas i s'ha omplit, de la ma del bloc, de blocs d'apartaments. No s'han guardat els 500 metros que ara demanen des de les dunes. ¿Qué han fet de la fauna d'alli? ¿L'han arreplegat i la tenen guardá en l'Ajuntament? No cal parlar tambe de la ciutat de Denia, a on tambe mana el bloc, alli encara es pijor.

¿Per qué te que pagar la cuota ecologista del bloc la ciutat de Gandia i en concret els veins de l'hauir? Es molt bonico demanar als atres lo que tú en ta casa no has sabut ni vullgut fer.

Pero no confie molt en el nostre govern municipal, el sindrome d'Estocolm que patix nostre Alcalde, darrere de quatre anys de seqüestre pel bloc, com ha demostrat el pasat 9 d'octubre, possiblement faça que Gandia pague la qüota ecologica que el bloc deu als seus votants, no als del PSOE, ni PP, ni CV... en els diners dels propietaris de la plaja de l'ahuir.

Alberto Pla - Coalicio Valenciana.