Platja Natura 2020

Platja Natura 2020

Hasta: 28/8/2020

Excursions guiades als Espais Naturals de Gandia

Platja Natura 202001 juliol 2020 - 28 agost 2020

Es tracta d'excursions guiades als Espais Naturals de Gandia durant els mesos de juliol i agost, de dimecres a divendres , amb eixides amb autobús a les 19 *hrs. des de les Oficines de Turisme de la Platja de Gandia ( Faro 1 i Faro 2) i acompanyats de guies qualificats.

Els Espais Naturals a visitar són el Paratge Natural Parpalló-Borrell i la Cova del Parpalló , la Marjal i les Dunes de l'Auir

L'activitat, amb una duració aproximada de 2h30, es complementa amb la degustació i possibilitat de compra de productes locals ecològics.

Les places són limitades i requereix reserva prèvia. Les inscripcions es podran realitzar de manera presencial en les Oficines de Turisme de Gandia i Platja o telefònicament en el telèfon 96 287 77 88 i 96 284 24 07

Les activitats han sigut definides perquè es puguen desenvolupar amb les majors garanties de seguretat, d'acord amb les normatives dictades i només es realitzaran si es poden complir amb les condicions sanitàries vigents.

El Departament de Gestió Responsable del Territori de l'Ajuntament de Gandia, amb la col·laboració del departament de Turisme, inicia l'1 de juliol el programa d'excursions i visites guiades als espais naturals del municipi.

Una iniciativa que es consolida com a producte turístic de naturalesa i que té com a objectiu donar a conéixer el patrimoni natural i cultural als turistes i visitants de la destinació .

El preu de les excursions serà de 5,00 euros i de 3,00 euros (per als participants de 7 a 12 anys i jubilats).

Els dimecres i alguns divendres es visitarà el Paratge Natural Municipal del Parpalló- Borrell i la Cova del Parpalló, i els dijous la Marjal de Gandia, que consistirà en un recorregut guiat pels Ullals de la Perla i del Estany i pel Centre d'Interpretació.

El primer i últim divendres de juliol i agost, es realitzarà la visita guiada a la Platja i Dunes de l'Auir. Aquesta és l'única activitat que no inclou transport.

El punt de trobada serà el Passeig Marítim Neptú amb Avinguda del Nord de la Platja de Gandia. El preu de la visita guiada serà de 3,00 euros i la reduïda de 2,00 euros.

Fuente y más información en: Ayuntamiento de Gandia