Parle a ma main

Parle a ma main

Por
159

Qui no ha sentit alguna vegada eixa sensació de estar parlant-li a algú i que aquest no et faça gens de cas, aleshores això és com si li estigueres parlant a la mà d'eixa persona (parle a ma main en francès, que queda millor).

Eixa mateixa sensació és la que senten els joves de Gandia, amb la falta de rigor que ha tingut aquest govern local, format per l'estrany pacte PSOE-PLATAFORMA, els quals han incomplit el conveni amb el Consell del Joves alhora de pagar-los la quantitat estipulada, uns 30000€, dels quals el 80% s'hauria de haver fet patent al primer semestre de l'any per poder fer front a les despeses materials i d'activitats que té aquesta entitat que porten endavant molts col·lectius joves de la ciutat.

Però, als governants d'aquesta ciutat els te igual, encara i que, continuen dient que aquest és el Ajuntament més solvent de tota la Comunitat Valenciana, tot i que amb demostracions com estes no ho sembla molt. Eixa es la imatge que està donant aquest Ajuntament als futurs ciutadans de Gandia, a aquells que des de les seues associacions juvenils treballen per oferir als seus semblants tot tipus d'activitats tant a Gandia com a la Safor.

Però, una vegada més amb la ineficàcia d'aquest govern i amb la mala gestió i planificació que duen a terme, els ciutadans de Gandia, en aquest cas, el Consell dels Joves de Gandia, tots els seus integrants i per consegüent els joves de la ciutat es veuen perjudicats al no haver disposat quan els pertocava de la dotació econòmica que l'ajuntament els havia promès per a organitzar aquelles activitats que tenien programades. A més de la denúncia pública i reiterada que per part de l'oposició i del mateix Consell feia temps que s'havia fet.

El més sorprenent és que alguns dels concejals que hui governen a Gandia han format part amb anterioritat d'aquest Consell dels Joves, com el senyor Boix o el senyor Mascarell, o inclús el propi Alcalde de la ciutat ha estat President dels Consell dels Joves de Gandia. Perquè no mostren ara eixe interès en defendre les necessitats que tenim els joves com quan ells formaven part d'aquest Consell?

Espere que aquesta revindicació no siga per a parlar-li a la mà de ningú i que arribe a bon port.