COST D’OPORTUNITAT

COST D’OPORTUNITAT

Por
201

VICENTE GREGORI - AIXÓ ES DE VERES?

Una vegada més el govern local de Gandia, PSOE-PLATAFORMA  agafa del calaix del cànon del aigua de Gandia diners per a utilitzar-los en despesa corrent,en concret, 2400000€. Señora Ana García, Concejal de Hisenda, no deia vosté que erem el ajuntament més sanejat de tota la Comunitat? I per això ha de llevar-li diners al cànon del aigua per gastar-lo en altres coses?
Clar que si part d’aquesta despesa va per a millorar la televisió pública de Gandia, si eixa que utilitza el govern per a promoció partidista (o no recorden la retransmissió del mitin de M Teresa Fernandez de la Vega en pleníssima campanya electoral i pagat per tots els gandians).
També amb eixos 2400000€ es vol incrementar la publicitat municipal,una vegada més per a donar-se publicitat aquest govern local. O qui no recorda la mega campanya de “Gandia, Gran Ciutat, 75000 raons” dies abans de les eleccions municipals que era idèntica a la campanya del PSOE? Aleshores ara, l’incrementen el pressupost a eixa publicitat.
Per cert, una mega campanya publicitària, la de “75000 raons” de “si te he visto no me acuerdo”. No es sap per a què era (bo això si, per auto fer-se campanya electoral amb els diners de tots els ciutadans), ni quant va costar (bo això també, molts però que molts diners, però diners dels ciutadans), ni si realment s’ha demanat que Gandia es declare Gran Ciutat (bo també se sap, es va demanar molts mesos després de haver fet la mega campanya i molt després de les eleccions, aleshores per a que tant presa amb la campanya....publicitat electoral).
Pensen si no és innecessari en el moment de crisis que vivim una despesa de 2400000€ en eixes coses.
S’anomena cost d’oportunitat d’una cosa a tot allò què es renuncia per fer una altra cosa.

Jo amb eixa quantitat de diners, faria per exemple un millor carril bici (millor dir faria un carril bici, perquè el que hi ha dona vertadera pena), també arreglaria algun que altre carrer (voreres, adaptar-lo a persones amb incapacitació física, més papereres, ..), faria una campanya de conscienciació per als amos de gossos ( a més de dotar a Gandia de zones per a que els animalets façen les seues necessitats), també se me passa pel cap el finalitzar d’una volta les obres de les Urbanitzacions de Marxuquera, Kentucky, Rafalcaid, Plaza de Navarra, etc., o no estaria malament que amb eixos 2400000€ s’hagués completat la gratuïtat dels llibres de text als que ja paga la Generalitat Valenciana.

Però ja han vist, han preferit gastar-se’ls en publicitat, això si, partidista.