Carta abierta de un futuro propietario de VPO

Carta abierta de un futuro propietario de VPO

Por
164

JOSE PRIETO

Bon dia, sóc Jose Prieto Gea, un dels "afortunats" ,  que FA 2 ANYS  (30 de Novembre del 2006), li va tocar en un sorteig un pis de VPO, en concret els del carrer Císcar, en el Grau de Gandia.  El sorteig va ser molt ràpid, amb molta expectació pública i amb la presència del senyor Alcalde En Jose Manuel  Orengo, que des de la seva posició ens va prometre a tots els assistents una construcció immediata de les vivendes.
A les dues setmanes del sorteig vaig entregar tota la documentació pertinent i des d´eixe moment estic esperant una telefonada per informar-me quins són els motius del retard de l'obra.  Tot el que sé, ho he tingut que esbrinar jo, bé per la Agència del Habitatge o directament per la constructora, però, malgrat açò, sense trobar respostes concretes ni persones encarregades del tema que puguen atendrem i disposen de tota la informació; ja que la resposta "Estem esperant un paper del Prop per poder començar" ja no es suficient per a mi.
A dia d’avui, tot el que em resta, és una total incertesa al respecte de la construcció d’aquestes anhelades vivendes i una desil·lusió que va incrementant- se a mesura que passa el temps, ja que et sents incapaç de poder independitzar-te, no pots donar respostes ni a familiars ni amics, ni satisfer necessitats personals, que es suposaven ja cobertes en un proper futur amb aquesta vivenda. M´agradaría exposar a continuació, una sèrie de dubtes, al respecte de les vivendes, per saber si deuria continuar amb aquesta infructuosa i llarga espera, o pel contrari intentar, buscar un pis de renta lliure, que entre dins de les meues possibilitats econòmiques i negociar amb els bancs per tal d’aconseguir un préstec ( tasca gens fàcil en aquests temps de crisi).. En primer lloc, Si van a construir-se les vivendes. En segon lloc, sent optimistes, pensant que van a construir-se, quan començaran i quin serà el plaç d’entrega i finalment quin serà el preu final de les vivendes. Estic especialment preocupat per aquest aspecte del preu, ja que no sé si se va a mantenir el preu inicial, si seran més cares pel temps que ha passat o pel contrari més barates, com seria d’esperar ja que la vivenda ha baixat quasi un 30%.Aquestos son els meus dubtes, que considere lògics, veient la situació en la que estic. Simplement estic buscant una informació i atenció, que crec, mereixem totes les persones que ja portem 2 anys d´espera, sense noticia alguna. Moltes gràcies per la atenció. Una cordial salutació. Jose Prieto