Carta oberta al Sr. Waldo Vila

Carta oberta al Sr. Waldo Vila

Por
179

Senyor Vila, amb les seues últimes declaracions posa en evidencia la seua incapacitat per a buscar i trobar solucions als problemes que li se presenten en la delegació d’esports; problemes que, en la major part de les ocasions son fruit de la seua incapacitat. Però anem a pams:

Diu vosté que “queden en evidencia moltes declaracions i barbaritas…”, quínes son les barbaritats? Enuméreles i no llance acusacions a l’aire. Però jo l’ajude, igual la barbaritat és la meua afirmació que el servei de la piscina coberta es va interrompre per culpa de vosté; o que desconeix el procediment administratiu, o que si el coneix mentix a l'opinió pública, o que el dia 15 d’octubre, tal i com vosté va afirmar, no estarà reestablert el servei?...trie vosté.

Ens acusa d'actuar amb “un clar interés polític”. En això li done la raó. Em moc per un interés polític, que no particular, el que passa es que, segurament vosté entén la política com una ocupació dolenta, jo no l'entenc així. Jo entenc la política com el servei a la ciutadania i a la millora de la qualitat de vida de tots els ciutadans de la ciutat d'Oliva. Vosté, pareix que l’entén com l’art d’enganyar i manipular els seus conciutadans per a benefici propi…eixa cosa tampoc ens deuria estranyar massa vist l’exemple que teniu amb el vostre líder Zapatero, que està enganyant a tots els espanyols des de fa ja bastant temps

Opina que he comés un greu error al demanar la seua dimissió. Mire, ja li dic que el proper dia 15 d’octubre tornaré a cometre “eixe greu error”i tornaré a demanar la seu dimissiió, perquè eixe dia continuaran donant-se les circumstàncies per les quals la vaig demanar; perquè el dia 15 d’Octubre el servei de la piscina coberta no estarà restablit, malgrat que ens pese a tots, i vosté continuarà mentint als ciutadans. Perquè per a vosté és més còmode mentir que reconéixer que s’ha equivocat; el seu desmesurat orgull li ho impedix.

Jo no em clavaré en els problemes interns que té el Grup socialiste amb el Partit socialiste, que en té, no faré com vosté per respecte a una organització a què no perteneisc…igual es que vosté vol ingressar en el Partit Popular…

No tinc coneiximent del que va succeir a l’any 2000, però es que crec que no té res a vore amb la seua mala gestió i amb les seues mentides, com tampoc no té res a vore que, en el seu moment, el Partit Socialiste s’oposara a la construcció del Pavelló Cobert amb venda de bens, o que el teu portaveu denunciara este fet dient que “calia complir la llei”. Cap d’estes qüestions té res a vore amb el restabliment actual dels serveis de la piscina coberta, aigua passada no meneja molí; el que si que té que veure és la seua deficient actuació i les seues continues mentides i manipulacions, i no s’oblide que s’agarra abans un mentirós que a un coix…i vosté mentix molt.