El Candidat al Congrés per la província de València, Joan-Francesc Peris, enceta a Gandia la campanya electoral

El Candidat al Congrés per la província de València, Joan-Francesc Peris, enceta a Gandia la campanya electoral

Por
103

Rodejat per membres de les Assemblees Locals de Gandia i la Comarca de La Safor, així com per simpatitzants, Peris obri la campanya electoral a la ciutat on ha estat Regidor durant 12 anys.

El Candidat ecologista al Congrés, Joan-Francesc Peris, ha estat en aquesta nit d’inici de campanya, rodejat a Gandia per membres de les Assemblees d’Els Verds de tota la Comarca de La Safor.

A les 22.00 hores, militants i simpatitzants s’han reunit junt amb el Candidat al Casal Jaume I de Gandia per a celebrar un sopar d’inici de campanya. Tot seguit del sopar, a les 00.00 hores, Joan-Francesc Peris ha acudit a la Plaça Major de Gandia per procedir a la pegada de cartells electorals, junt a la resta de formacions polítiques.

Cal assenyalar que el líder verd enceta la carrera cap al Congrés a una ciutat, Gandia, on ha desenvolupat una carrera política de més de 12 anys, concretament des de 1995 fins a 2007, període durant el qual ha estat al front de regidories com Medi Ambient, Serveis Urbans, Cultura i Festes, i Cooperació i Integració Social.