La Cimera d'empresaris valencians i catalans, una Tragicomèdia

La Cimera d'empresaris valencians i catalans, una Tragicomèdia

Por
244

Quina llàstima que tot siga una comedia i una interpretació costant de un paper que es va adaptant segons els interessos de la boljaca, i així mirant d'arrere pensem si realment el empresariat valencià a defés al seu poble i la seua identitat o simplement interpretava un paper en una comedieta escrita per ells i per al seu benefici.

El demanar un lobby de pressió política a Madrit, deu de ser una interpretació passada de moda, con lo de defendre el nostre idioma i la nostra cultura, perque els diners reculen a on esta el poder polític i ningú se enganya pensant que este poder el tenen ara mateix els catalans. En total seguritat, el acte empresarial estarà presidit per el President de la Generalitat o algú dels seus vicepresidents, que han manifestat per activa i per passiva, el necessari acostament als Catalans.

 

¿Parlaran del aigua del Ebre?, ¿Parlaran del eix mediterràneu?, i sobre tot,

 

¿Parlaran en valencià o con som tant hospitalaris parlaran en catalá ?

 

Nosatres si tenim clar que el empresariat per a desgracia del nostre poble, tornara a representar la seua comedieta i a defendre els seus interesaos econòmics.

 

Nosatres si tenim clar, per si algú se li ha oblidat, que eixos empresaris catalans se neguen a donar-nos, els excedents del aigua del Ebre.

 

Nosatres tenim clar, que els empresaris catalans recolzen la seua identitat catalana i als seus partits nacionalistes, que fan de lobby de pressió política i que tan bons resultats les dona.

 

Nosatres tenim clar que estos empresaris no abandonen el seu discurs català dominant i nos diran a la cara i sense vergonya que son el Pais valencia.

 

Nosatres tenim clar que la nostra lluita no esta per anar en contra dels interessos econòmics dels valencians, pero hi ha que deixar de representar teatrets i posicionar-se clarament en la defensa del nostre poble en tots els àmbits.

 

Unió valenciana, agraïx i reconeix el esforç de un grapat de empresaris que realment fan valencianisme en una clara i neta implicació, en el convenciment de que una força netament valenciana es fonamental per al desenroll polític del nostre poble, segurament ningú de ells estiga convidat ni assistirà a la Cimera catalanista que es desenrollara en el nostre Cap i Casal.

 

Per la nostra part ni aigua als que nos la neguen. La identitat de un poble no es una comedia.

 

Jose Manuel Miralles

President Unio Valenciana


TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR